Pápai Joci: Előre szavaztam bizalmat, kockázatos vállalás volt

Pápai Joci ad interjút a Sztárban Sztár sajtótájékoztatóján 2021 szeptember 27-én
Vágólapra másolva!
A Sztárban sztár leszek! vasárnap esti adásában először hallhatják élőben a TV2 nézői a versenyzőket, Majka, Tóth Gabi és Köllő Babett csapatai mellett Pápai Joci három versenyzője is bemutatkozik. Az énekesek már nagyon izgulnak, akárcsak a mesterük, aki úgy érzi, az egyik döntésével nagy kockázatot vállalt – többek közt erről mesélt az Origónak.
Vágólapra másolva!

A válogatások során Gábor Márkó, Pál-Baláž Karmen és Venczli Zóra kerültek be a csapatába, ők lehetnek ott az élő adásokban. Mit gondol, mi az erősségük, miért pont őket választotta a sok jelentkező közül?

Gábor Márkó nagyon tehetséges fiú, akiben érzem azt a csibészséget, ami nagyon jót tesz ennek a műsornak. Jóképű, jó kiállású, ezekre is szüksége lesz a versenyben a tehetsége mellett. Venczli Zórában nagyon szeretem, hogy bolondos, és hogy ennyire akar. Mindig nagyon szimpatikus, ha valaki ennyire céltudatos, és ennyire el akar érni valamit. Nagyon hálás, azt gondolom, és nagyon sokszínű, amit eddig sajnos nem tudott igazán megmutatni. Én előre szavaztam neki egy kis bizalmat, és remélem, hogy vele kapcsolatosan jól döntöttem. Bízom abban, hogy ezt már most vasárnap, az első élő show-ban bizonyítja. Kockázatos vállalás volt, de a bizalmam megvan felé.

Igazán mély érzésű ember, vele nagyon-nagyon szívesen foglalkoznék később is, hogy maradandót tudjon alkotni. Színes a csapat, és nagyon nagy a felelősségem.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Ez a teljes, 12 fős mezőnyre is igaz. Milyennek látja az esélyeket a többi csapattal szemben?

Természetesen nagyon erős motiváció egy ilyen nagy hatalmas és ismert tévéshow-t megnyerni, de nem csak ez a fontos egy tehetségkutató műsorban. Nagyon sokat számít, hogy az énekesek milyen kezekbe kerülnek, és mit tudnak profi körülmények közt kihozni magukból. A tehetséggondozást nagyon komolyan kell venni, én erre igyekszem különösen nagy hangsúlyt fektetni.

A műsoron kívül is előfordul, hogy szakmai tanácsokat kérnek olyanok, akik szeretnének befutni?

Nagyon sokszor. Rengeteg videót, levelet és hanganyagokat kapok, de sajnos nem fér bele az időmbe a magánélet és a munka mellett, hogy ennyi mindent megnézzek, és mindenre érdemben reagáljak.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Mennyire veszi ki a részét a három versenyző felkészítésében?

Nagyon sok időt töltök velük, napi feladatot ad, hogy a mesterük lehetek a Sztárban sztár leszek! ideje alatt. Együtt választottuk ki a dalokat, ott vagyok a próbákon, a kisfilm-forgatásokon. Mindig tudom, hogy mi történik velük, odafigyelek.

Van rivalizálás a mesterek közt az első élő show előtt?

Én azt gondolom, hogy mindenki lojálisan fog dönteni, és nem igazságtalanul.

ilyen öncélú bírálat biztosan nem lesz.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Mennyire izgulnak a versenyzők a vasárnap miatt?

Nem hogy ők, még én is nagyon-nagyon izgulok az élő adás miatt. De ez így van rendjén, erről biztosan nem beszélem le őket soha. A lényeg, hogy az izgalom ne nyomja össze ilyenkor az embert, hanem táplálkozzon belőle és motiválja.