Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Hatalmas átalakuláson ment át a népszerű, magyar youtuber lány

Toppler Dorina
Vágólapra másolva!
Toppler Dorina influenszer, 21 éves tanuló, mérnöknek tanult egy bécsi egyetemen. A fiatal lány cukrásznak és rendezvényszervezőnek is tanult, imád utazni, új kultúrákat megismerni, netes tartalmat gyártani - most épp átalakult A nagy pénzrablás című sorozat egyik szereplőjévé.
Vágólapra másolva!

Nagy álma az egész világot bejárni, emiatt is kezdett el több nyelvet tanulni, jelenleg németül és angolul is nagyon jól beszél, de tervei között szerepel a spanyol nyelvtudásának fejlesztése is. Dorina csatornájára már közel 70 ezren iratkoztak fel, célja a mindennapi gondolatai, tippjei megosztása és emellett a fiatalok inspirálása saját stílusukon keresztül. A divaton kívül, a gasztronómia és az utazás is helyet kap csatornáján, ahol kedvenc receptjeit és kalandjait is megosztja a rajongókkal.

Toppler Dorina Forrás: Instagram

Dorina legújabb Instagram posztjában bemutatta, hogy hatalmas átalakuláson esett át, beöltözött a kedvenc sorozata egyik szereplőjének. A rajongóknak nagyon tetszett a fotó, több ezren lájkolták és számos dícsérő kommentet is kapott.

Ha valaki nem ismerné fel, ő Tokyo, a La Casa De Papel sorozatból:

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről