Betörtek a házába, majd halálosan megfenyegették a színésznőt

2016 Butterfly Ball Red Carpet In London, United Kingdom United Kingdom United Kingdom 2016 London London 2016 Butterfly Ball Butterfly Ball 2016 RED CARPET CELEBRITY Celebrities PHOTOCALL Lindsay Lohan Danielle Armstrong Grosvenor Hotel 22 June 2016 22nd
Emily Atack attends the 2016 Butterfly Ball at the Grosvenor Hotel in London on June 22, 2016.
Vágólapra másolva!
Emily Atack brit színésznő arról mesélt, hogy rendszeresen küldenek neki perverz üzeneteket, de közben felidézett egy ijesztőbb esetet is.
Vágólapra másolva!

A több mint 30 filmben és sorozatban látott Emily Atack a The Sunday Timesnak elmondta, hogy rendszeresen zaklatják férfiak az interneten, van, hogy egy nap több tucat tolakodó üzenetet is kap – köztük perverz videókat is.

Emily Atack Forrás: NurPhoto/Euan Cherry/Photoshot/NurPhoto/Euan Cherry

A színésznő számára az egyébként a legmeglepőbb, hogy a férfiak között családapák is vannak, akik a profilképükön a kislányukkal pózolnak. "Hogy tudtok aludni éjszaka, amikor épp csak ágyba dugtátok a lányotokat, talán előtte a házi feladatban is segítettetek neki, utána pedig titokban felmentek a telefonotokra, hogy ilyen üzeneteket küldjetek?" – tette fel a kérdést.

Atack egy öt évvel ezelőtti, ijesztőbb esetről is beszámolt: akkor valaki betört a házába, majd kapott egy e-mailt is, amelyben részletesen leírták az egyik szobáját. "Meg foglak erőszakolni, meg foglak ölni" – állt a levélben, de a rendőrség nem jutott el a feladóhoz.