Soltész Rezső már regisztrált a koronavírus elleni védőoltásra

Soltész Rezső beszél CSELEKVÉS énekes gesztikulál Közéleti személyiség foglalkozása művész SZELLEMI TEVÉKENYSÉG SZEMÉLY zeneszerző
Budapest, 2017. november 15. Soltész Rezső énekes, zeneszerző, szövegíró, lapkiadó a Hogy volt?! című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A műsorban az egykori Corvina és Oxigén együttesek vezetőjének munkásságát idézték meg a meghívott vendégek. MTVA Fotó: Zih Zsolt
Vágólapra másolva!
Soltész Rezső egyetlen pillanatig sem hezitált, rögtön regisztrált az oltásra.
Vágólapra másolva!

"Észszerű okok miatt regisztráltam. Abszolút elfogadom, ami a járványhelyzettel kialakult, és megbízom a szakemberekben és a döntéshozókban.

Amikor elkezdődött a járványhelyzet, rögtön beoltattam magam tüdőgyulladás és influenza ellen, bízva abban, hogy ez egyfajta védettséget, immunitást eredményez. Amikor pedig felmerült az, hogy a legfőbb ellenség, a koronavírus ellen is van lehetőség jelentkezni védőoltásra, azonnal megtettem. Beoltatom magam, hogy még sokáig szóljon hangosan az ének" - árulta el a Ripostnak Soltész Rezső, aki biztosra ment: az interneten is feliratkozott, valamint a levélben kapott regisztrációt is visszaküldte.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

Az énekes már nagyon szeretne sorra kerülni, és bízik abban, hogy korából fakadóan hamar beoltják, ám addig is kreatívan tölti az idejét. Egy új lemezen dolgozik, ami előreláthatóan a születésnapja környékén, áprilisban jelenik meg.