Megállította egy csinos rendőrnő a sorozatgyilkost, fél perc múlva csókolóztak

Vágólapra másolva!
Az előzetes alapján remek lesz a Dexter folyatása.
Vágólapra másolva!

A Dexterben Michael C. Hall egy szociopata sorozatgyilkost alakított, aki törvényszéki szakértőként, vérnyomelemzőként dolgozik a Miami rendőrségnél. A sorozat Jeff Lindsay Dexter dühödt démonai című művén alapult, de nagy siker lett, a történet mindenfelé elkanyarodott, nyolc évad, 96 rész készült belőle. 2006 és 2013 között futott, de sajnos, mint sok más sorozat esetében, nem tudtak leállni vele akkor, amikor kellett volna – a végjáték hosszú, elnyújtott lett, az utolsó epizód miatt pedig milliók háborodtak fel.

Showtime

A szörnyen elbaltázott végjátékban a főszereplő sorozatgyilkos nem hal meg, holott a halálról szólt az egész széria, helyette a rokonszenves lánytestvérét likvidálták az írók. A készítőket a pokolba kívánta sok sorozatrajongó, pedig ők csak a megrendelő Showtime-nak engedelmeskedtek: a tévétársaság nem akarta kinyírni a főhőst, hogy egyszer még vissza lehessen hozni.

Most, a sok remake és reboot idején ez meg is történt, az alábbi hosszú előzetes alapján izgalmas lesz a folytatás. Az egyik jelenetben az álnéven éldegélő sorozatgyilkos Dextert leállítja egy rendőrnő az úton, igazoltatás zajlik, majd kiderül, hogy csak szerepjáték, mert csókban forrnak össze. Íme: