Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Már kétmilliárd forintot kérnek egy harminc másodperces reklámhelyért

Super Bowl LV GettyImageRank1 SPORT nfl AMERICAN FOOTBALL bestof topix
TAMPA, FLORIDA - FEBRUARY 07: Rob Gronkowski #87 and Tom Brady #12 of the Tampa Bay Buccaneers celebrate after defeating the Kansas City Chiefs in Super Bowl LV at Raymond James Stadium on February 07, 2021 in Tampa, Florida. The Buccaneers defeated the Chiefs 31-9. Mike Ehrmann/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Továbbra is óriási üzlet a Super Bowl, a meccs szüneteire már 6,5 millió dollárért, majdnem kétmilliárd forintért keltek el a harminc másodperces reklámhelyek.
Vágólapra másolva!

6,5 millió dollár, 1,9 milliárd forint: ennyi most egy félperces reklámhely ára a Super Bowlon, vagyis az amerikaifoci-bajnokság döntőjén a szünetek alatt.

A magas áron igazából nincs mit csodálkozni, hisz számos hirdető hagyományosan erre az időszakra tartogatja a legkreatívabb, jobbára sztárokkal telezsúfolt reklámjait, aminek természetesen a nézettség az oka – a jelenségről legutóbb itt írtunk bővebben, amikor az idei kínálatból is szemezgettünk.

Örülnek a 2021-es Super Bowl győztesei Forrás: AFP/2021 Getty Images/Mike Ehrmann

Most ráadásul maguk a hirdetők verhették fel az árat, a tavalyi 5,5 millió dolláros ár helyett az NBC Sports ugyanis eredetileg 5,8-6,2 millióért remélte eladni a félperces reklámhelyeket, de akkora volt az érdeklődés, hogy könnyen emelhetett.

A Deadline legutóbbi cikke szerint már csak öt darab reklámhely maradt, amelyet nem adtak el, pedig a Super Bowlig még hátravan öt hónap.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről