Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Ákos elárulta, hogy számára mi a legnagyobb elismerés

Kovács Ákos, Ákos koncert, Idősziget, 2019.12.14., Papp László Sportaréna
Vágólapra másolva!
Sok díjat kapott már pályafutása alatt Kovács Ákos, de mégis arra a legbüszkébb, hogy a rajongói szeretik a dalait. A 10 Nap Strand fesztivál egyik fő fellépőjeként a Petőfi Rádió műsorvezetőjének, Bekker Dávidnak mesélt arról, hogyan őrizte meg lelkesedését mind a mai napig.
Vágólapra másolva!

A Petőfi Rádió stábja a 10 Nap Strand fesztivál záróhétvégéjének hangulatát vitte el hallgatóinak az éteren keresztül. A Megpendítem különkiadásában a műsorvezető, Bekker Dávid többek között Kovács Ákossal készített interjút, aki a koncert előtti pillanatokban mesélt arról, miért működik hosszú évtizedek után is nagy sikerrel a produkció.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Sokféle díjat lehet kapni, de nincs annál szebb visszajelzése a munkánknak, hogy megérintjük a közönséget" – fogalmazott Ákos, aki a hivatalos YouTube-csatornájukon folyamatosan figyelemmel kíséri a rajongói visszajelzéseket és boldogsággal tölti el, hogy dalaik üzenete hatással vannak mások életére. Bár különböző korosztályok látogatják koncertjeit, azt mondja, kortalan szimpátia van közte és a hallgatósága között. Bekker Dávid, a Petőfi Rádió műsorvezetője arra volt kíváncsi, hogy vajon mi lehet a titka Ákosnak.

Néha akadnak elsőre vadnak tűnő elképzeléseim, de szerencsére sikerült mindig átragasztanom a zenésztársaimra az elragadtatásomat, és ezeket sikerrel tovább tudjuk adni a közönségnek is" – válaszolta Ákos, akit a 10 Nap Strand egyik fő előadójaként kapott mikrofon végre a Petőfi Rádió a színpadra lépés előtt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről