Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Totem: a Farkasok csapatához csatlakozik Stohl András

Stohl András
Vágólapra másolva!
Nagy fordulat várható a héten a Totemben: a TV2 műsorvezetője a Farkasok oldalán csatlakozik be a játékba, de hogy pontosan miért, azt egyelőre titok övezi.
Vágólapra másolva!

A "külső segítségre" azért van szükség, mert a Farkasok csapattagjai komoly bajba keveredtek, megroppantak - ám egyelőre kérdéses, mi juttatja őket erre a pontra. Az új lendületet Stohl András hozhatja meg a versenyzőknek, aki lelkesedéssel és lendülettel indult a Bakonyba. A helyszínen azonban rádöbbent, hogy bár annak ellenére, hogy vadászként sok időt tölt a természetben, nem fogja tudni csípőből megoldani a feladatokat.

"Számos ilyen jellegű műsort vezettem, és sokszor gondoltam arra, hogy milyen jó lenne végigmenni a pályákon, kipróbálni az akadályokat, megmérettetni magam szellemileg és fizikálisan is. Mert jó lenne megélni ezeket az élményeket. Erre most kaptam lehetőséget, és túlzás nélkül állíthatom, hogy életem egyik legjobb élménye lett" - mesélte.

Forrás: Instagram, Stohl András

Azt viszont hozzá is tenném, hogy bár fizikailag jó állapotban vagyok, kondizni járok, színházi előadások vannak - bár most kevesebb a Covid miatt - és rendszeresen járom az erdőt, bizony voltak elképesztően kemény pillanataim. Vagyis csak azt hittem, hogy elég jó kondiban vagyok ehhez a játékhoz" - árulta el a Borsnak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről