Autóbalesetet szenvedett a Bűbájos boszorkák sztárja, Alyssa Milano

2019 Lifetime Summer Luau USA United States America California CA LA West Coast Los Angeles County Hollywood Beverly Hills BH Westwood Carpet Arts Culture Editorial Attending Celebrities Posing 2019 Photography Image Photograph People Lifetime Luau W West
WESTWOOD, LOS ANGELES, CA, USA - MAY 20: Actress Alyssa Milano arrives at the 2019 Lifetime Summer Luau held at the W Los Angeles - West Beverly Hills on May 20, 2019 in Westwood, Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto) (Photo by Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Autóbalesetet szenvedett Alyssa Milano, miután a kocsit vezető nagybátyja elájult, valószínűleg szívrohamot kapott. A színésznő nem esett pánikba: az anyósülésről leállította az autót, és még a mentősök előtt megkezdte az újraélesztést.
Vágólapra másolva!

A Bűbájos boszorkák sztárja, a legutóbb A telhetetlenben látott Alyssa Milano és a nagybátyja, Mitch Carp karamboloztak a Los Angeles-i autópályán, miután a kocsit vezető Carp eszméletét vesztette.

Alyssa Milano Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency

Az autó kisodródott a sávjából, és Milano egyszer csak ütést érzett a jobb oldalon – ahol ült –, akkor vette észre, hogy a nagybátyja eszméletlen. A színésznő átnyúlt a kormányhoz, és kézzel nyomta le a fékpedált is, valahogy sikerült megállítani a járművet.

Milano továbbra is jól kezelte a helyzetet, a nagybátyján azonnal megkezdte az újraélesztést, amit a mentősök folytattak. A színésznő sértetlenül megúszta a balesetet, Carpot pedig jelenleg is kórházban kezelik, de a gyors reagálásnak köszönhetően túlélte.