Edzettem is, de a rántott hús győzött - így ment a TV2 új műsorába a népszerű rapper

TV2 TOTEM sajtóesemény, kalandreality, reality, tv műsor, Totem Busa Pista
Vágólapra másolva!
Busa Pista rappert, a Zuboly és az Irie Maffia tagját a MasterChef VIP-ből már ismerhetik a TV2 nézői, augusztus 22-től pedig a csatorna új kalandrealityjében, a Totemben is láthatják majd. A zenész 43 évesen, túlsúlyosan is vállalta, hogy a Farkasok csapattagjaként számos fizikai, ügyességi feladatot hajt végre a Bakonyban, titkos üzeneteket, elrejtett kristályokat keresve – de mit akart üzenni ezzel?
Vágólapra másolva!

„Busa Pista 110 kiló, nincsen benne semmi rizikó" – hangzik el a Zuboly egyik dalában, a Dunai csángókban, és a Totem első része alapján a rapperrel tényleg nem vállalt nagy rizikót a TV2: a kalandrealityben ő tűnik az egyik legszórakoztatóbb arcnak, humorával, hozzáállásával sokak kedvencévé válhat.

Busa Pista a Totem sajtóbemutatóján Fotó: Csudai Sándor - Origo

„Volt ebben egy kis kihívás: az utóbbi másfél-két évben otthon ülsz a s*ggeden, egyébként húsz éve éjszakázol, most akkor mit tudsz kihozni egy ilyen helyzetből? Mindig is vonzottak a kalandok, a sereget is szerettem, nem menekültem előle. Kábé így tudtam a Totemet is elképzelni, csak itt vannak lányok is, és sokkal jobb a kaja. Szeretem a kihívásokat, egy freestyle-osnak vagy bárki másnak, aki szeret improvizálni, ez fontos. Ráadásul kicsit próbára teszem magamat is, hogy 43 évesen nem vagyok-e még berozsdásodva" – mondta Busa Pista az Origónak arról, hogy miért vállalta a szereplést a Totemben.

A zenész rendesen fel is készült a műsorra, erről így mesélt: „Már egy-két héttel a műsor előtt sem telefonáltam, letettem a függőségeket, a PlayStationt, a cigarettát, ilyeneket, hogy jobb legyek. Küzdöttem ezzel, persze

Azért így is jó megmutatni, hogy nem vagyok még annyira öreg, azzal a generációval szemben, amelyik az egész gyerekkorát a fotelben töltötte, mi még megcsináljuk."

A Farkasok csapatában mindenkivel megtalálta a hangot, ha valakivel mégis problémájuk volt, egymás szemébe mondták, és azzal meg is volt oldva. „Ez a legjobb, nincs kásakerülgetés, kés a hátba, nem is vagyok ez a típus. Azt mondják rólam egyébként, hogy szerethető karakter vagyok, talán ezért nem is állnak annyira belém.

hogy vele nem fogunk annyira kijönni, jóval szigorúbbnak gondoltam – sztereotípia, de egy jogásztól ezt várná az ember. Ehhez képest az egyik legjobb spanom lett a táborban, tartottuk egymásban végig a lelket" – mesélte.

A Farkasok (Völgyesi Gabi és az instruktoruk, Varga Ferenc nélkül): Ekanem Bálint Emota, Busa Pista, Horváth Csenge, Szabó Dóri, Varga Viktor, Krausz Gábor Fotó: Csudai Sándor - Origo
Az ellenfél csapata, a Szarvasok: Hamvai PG, Leo, Oczella Eszter, Novák Zalán (instruktor), Baronits Gábor, Oczella Krisztina, Csősz Boglárka, Szőke Zoltán Fotó: Csudai Sándor - Origo

És hogy mit gondolt elsőre az ellenfél csapatáról, a Szarvasokról? „Hát hogy ezek lenyomnak minket. Nemcsak a fizikumuk miatt, hanem ahogy kezelték az egészet: reggel nem kávézgattak, nem lustálkodtak, hanem nyomták a fekvőtámaszokat meg a guggolásokat, jóval elszántabbnak tűntek. Kicsit faramucinak éreztem, hogy azt mondtam, minket a szív meg a szeretet visz előre, de aztán mégis ez lett az erősségünk. Persze azért megrettentünk, amikor olykor végigsprintelték az erdőt, de ez így volt jó, hisz sosem szabad lebecsülni az ellenfelet" – zárta.