Megerőszakolták, utána évekig zaklatták a színésznőt

Megasszonyosodott az amerikai szépség, Mena Suvari
LOS ANGELES, CA - SEPTEMBER 15: Actress Mena Suvari attends the premiere of Amazon's 'Transparent' at Ace Hotel on September 15, 2014 in Los Angeles, California. Imeh Akpanudosen/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Az Amerikai szépség sztárja, Mena Suvari új önéletrajzi könyvében arról is írt, hogy tizenkét évesen megerőszakolta a bátyja egyik barátja.
Vágólapra másolva!

Megerőszakolásáról és drogfüggőségéről is őszintén írt új önéletrajzi könyvében, a The Great Peace: A Memoirban Mena Suvari, akit pár másik szerep után 1999-ben, az Amerikai szépséggel és az Amerikai pitével ismert meg a világ.

A most 42 éves színésznő még az akkori interjúkon és nyilvános eseményeken is csak színészkedett, tettette, hogy jól van az őt ért traumák után – mondta a könyve kapcsán a People magazinnak.

Mena Suvari Forrás: AFP/Imeh Akpanudosen

Suvari a könyvben arról írt, hogy tizenkét éves volt, amikor a bátyja egyik haverja megerőszakolta, úgy érezte, esélye sem volt arra, hogy megtudja, milyen lehet egy intim, bizalmi kapcsolat.

A színésznőt később is többen zaklatták: amikor tizenöt évesen elkezdett színészkedni, egy ügynök is azonnal szexuális kapcsolatot akart vele létesíteni, majd három évig bántalmazó kapcsolatban élt egy fiúval, amiről tizenévesen azt hitte, teljesen normális. Később a drogokhoz menekült, erről is szó esik a könyvben.