Gyógyító zenékkel készül A Dal 2021-győztes Kaukázus

Kaukázus zenekar
Vágólapra másolva!
A Kaukázus gőzerővel dolgozik azon, hogy új albumával megköszönje a közönség támogatását. A Duna Televízió dalválasztó show-jának győztese tíz dalból álló lemezt és mellé egy videóklipet készíthet, továbbá tízmillió forinttal építheti tovább zenei karrierjét. Az együttes népszerűségét jótékony célra is használja, erről is mesélt Kardos-Horváth János énekes a NYÁR 21-ben.
Vágólapra másolva!

"Nagyon sok dalunk van, amelyeket most gyúrunk, hogy egy olyan albumot tudjunk letenni ősszel az emberek asztalára, amelyben minél több oldalunkat megismerhetik. Nem szenvedni akarunk, hanem gyógyító zenét adni a közönségnek" - mondta Kardos-Horváth János, a Kaukázus frontembere, aki A Dal 2021 Legjobb Dalszöveg Írója elismeréssel is büszkélkedhet. Az ősszel megjelenő album munkálatai mellett a koncertezésre is jut idő nyáron, így a rajongók addig is élőben élvezhetik a Kaukázus fülbemászó dallamait.

Népszerűségüket jótékony célra is szeretnék fordítani. A Dal 2021 versenye alatt a zenekar tagjai egy dobbőrt írattak alá a résztvevőkkel, amelyet hamarosan árverésre bocsátanak. A Kaukázus zenekar „Egyetlen szó" című dala lett az év magyar slágere, amely a NYÁR 21 révfülöpi stúdiójában is elhangzott. Ezt és a teljes beszélgetést is újra lehet nézni IDE kattintva.