70 éves lett Pataky Attila, de egyáltalán nem zavarja a kora

Pataky Attila, rockzenész
Budapest, 2018. október 26. Pataky Attila rockzenész, 1974-től az Edda Művek énekese, dalszövegíró a Hogy volt?! című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A műsorban a meghívott vendégek az Edda Művek rockegyüttes megalakulását és pályáját elevenítik fel. MTVA Fotó: Zih Zsolt
Vágólapra másolva!
Pataky Attila csókkal és finom reggelivel ébredt a 70. születésnapján, nem is kell ennél több neki.
Vágólapra másolva!

Július 2-án 70 éves lett Pataky Attila, az Edda frontembere, a hétvégén pedig Agárdon is fellépnek a zenekarával, aminél szebb születésnapi ajándékot nem is szeretne.

"Több mint egy éve várok arra, hogy újra szeretetet adhassak a közönségnek, és én is szeretetet kaphassak tőlük. Épp az imént simogattam végig a szememmel az arany-, platina- és gyémántlemezeinket a falon. Reggel a szerelmemtől csókot és finom reggelit kaptam, hát kell ennél több?" – mondta a Blikknek a jeles nap alkalmából.

Pataky Attila Forrás: MTI/Zih Zsolt

"Egyáltalán nem, noha testileg persze érzem az idő múlását. De találkoztam már húszévesen száznak tűnő, és úgy is gondolkodó emberrel, míg ismerek nagyon időst, akinek csak az >>amit megeszek és megiszok<< világ létezik. Igyekszem egyensúlyban és a jelenben élni, de persze néha beszivárog a külvilág negativitása, és ez olykor kizökkent. Ilyenkor megbillenek egy kis időre, és én is hibázom vagy hozok rossz döntést, de ez szerencsére egyre kevesebb. Igyekszem kiszűrni a negatív energiákat" – válaszolta arra a kérdésre, hogy zavarja-e a kora.