Súlyos szövődményekkel küzdött a koronavírus után Rost Andrea

Rost Andrea
Vágólapra másolva!
Az operaénekesnő tavaly ősszel esett át a fertőzésen, azonban súlyos szövődményei és poszt-Covid-tünetei még hosszú hónapokig kísérték.
Vágólapra másolva!

Rost Andrea saját bevallása szerint a koronavírus elleni védőoltásának köszönheti, hogy újra színpadra állhat. "Nehezen éltem meg az elmúlt egy évet. Elkapott a vírus tavaly októberben, és nagyon nehezen jöttem ki belőle.

Most már szerencsére túl vagyok rajta, mert beoltottak. A vakcina fantasztikus hatással volt rám, kivett belőlem rendesen, de most érzem, hogy nagyon kell az a második szúrás is. A leginkább a tüdőmön érzem, hogy bizony az jót fog tenni, ha még egy emlékeztető oltást kap a testem és az immunrendszerem" - mondta a Metropolnak.

Forrás: Origo

"Igazából a sporttal tudtam magam kihúzni a legnehezebb időszakból, amikor már azt mondtam a pandémia alatt, hogy nem bírom tovább. Nordick walkingoltunk a barátaimmal, több kilométereket mentünk. Az elején még nehezen ment, most már sokkal hosszabb távokat is meg tudok tenni. A pandémia alatt nehezen viseltem a bezártságot, a lelkemmel is sokat kellett foglalkoznom" - tette hozzá.