Nyári Aliz elárulta, ki tartotta benne a lelket a karantén alatt

Nyári Aliz
Vágólapra másolva!
Érzelmi hullámvölgyekkel telt az elmúlt másfél éve az énekesnőnek, Nyári Aliznak. A Duna Televízió NYÁR 21 című műsorában nemcsak fantasztikus énekhangját élvezhették a nézők, hanem személyes vallomását is meghallgathatták. Kiderült, ki adta számára a legfőbb motivációt az utóbbi időben.
Vágólapra másolva!

A világhírű jazz-zongorista és dalszerző, Nyári Károly két lánya, Edit és Aliz is a színpadot választotta hivatásának. Több mint 10 évvel ezelőtt indult el karrierjük egy televíziós tehetségkutatóban, azóta pedig a legnagyobb hazai színpadokon láthatta őket a közönség. Két évvel ezelőtt az idősebbik lány, Edit egy időre visszavonult, ugyanis édesanya lett, de ma már újra együtt zenél a két testvér. Nyári Aliz vidáman, megújult energiával mesélt arról a NYÁR 21-ben, hogy 2021-ben milyen feladatok várnak rájuk.

instagram.com/nyarializnyariedit/

"Jelenleg egy exkluzív koncertfelvétel utómunkáit fejezzük be. Közben új dalok is készülnek szólóban és közösen is. Egy modern, fiatalos és lendületes dallal jövök ki a nyár végén, amihez videóklipet is forgatunk majd. De lesz egy közös, családi meglepetésünk is" – mesélte Nyári Aliz, aki a pandémia alatt a családjából merített erőt a nehezebb napokon.

Annyi szeretetet tud adni, aminél nem tölt fel jobban semmi más" – tette hozzá a Duna Televízió magazinműsorában Nyári Aliz.

A közmédia megújult nyári magazinműsora, a NYÁR 21 kibővített tartalommal Magyarország teljes turisztikai portfóliójából válogatva, az élmények legjavával várja a Duna Televízió nézőit hétfőtől szombatig 10.00-12.00 óra között, vasárnap pedig 6.50-től a heti adások legjobb pillanataival.