Farkasházi Rékát leöregezte egy férfi, de ő visszaszólt

Farkasházi Réka terhesség baba
Vágólapra másolva!
Farkasházi Rékának nincs baja az idő múlásával, de a kéretlen kritikát nehezen viseli - erről mesélt hosszan, miután egy kommentelő leöregezte.
Vágólapra másolva!

"Az emberekről. Előzmény: Egy férfi a Facebook-posztjaimhoz a következőket írja mostanában. 'Úristen, de öreg lettél. Öregszünk, öregszünk.' Fontos!

Nem önigazolásként teszem ki ezt a posztot, hogy cserébe bezsebeljek egy csomó pozitív visszajelzést. De! Napok óta foglalkoztat a gondolat, hogy mennyire sok különböző ember létezik" - kezdte a bejegyzést, és össze is gyűjtötte, mire gondol pontosan.

"Van az a típus, aki folyton gondol valamit a másikról, és azt rendre meg is osztja, természetesen másokkal, nem azzal a másikkal. Van olyan is, aki szemtől szembe is kinyilvánítja az őszinteség mögé bújtatott kritikáját. Minősít és hátsó szándékkal fogalmaz meg igaznak beállított, ártó gondolatokat. És még büszke is rá, hiszen ő őszinte.

Mostanában tapasztalom a környezetemben, hogy van egy nálunk fiatalabb generáció, akik olyan szépen csinálják ezt az egyenes, tiszta, szeretettel, figyelemmel, nyitottsággal teli kommunikációt. És ez olyan felszabaditó! Aztán van olyan is, aki azt gondolja el már előre, hogy mit gondolnak róla a mások. (Ez egy kicsit én is vagyok/voltam pl.) Ez sem sokkal jobb. Vannak azok, akik magasról tesznek arra, hogy mit gondolnak róluk mások. Vannak olyanok, akik nem gondolkodnak sem másokról, sem magukról. De szerencsére vannak sokan, akik amellett, hogy gondolkodnak másokról, magukról, arról, hogy mit gondolnak róluk mások, vagy mások a másokról, éreznek is. Na, tőlük élhető a világ" - részletezte.

"Számomra az öregedés nem félelmetes. Az emberi, pontosabban az embertelen reakciók inkább. A bennem zajló és rajtam látszó változás kifejezetten izgalmas. Sok velem egy cipőben járó nő és férfi nevében kérem, ne legyen szitokszó, hogy öregszünk! A világ legtermészetesebb folyamata, ne legyen már gúny tárgya! Idézném magam: Öregszem (én is). Lapozzunk!" - üzente új fotója mellett.