Nyolc év után szakított barátnőjével az Így jártam anyátokkal sztárja

7th Annual Sean Penn & Friends HAITI RISING Gala Benefiting J/P Haitian Relief Organization - Arrivals GettyImageRank1 Arts Culture and Entertainment Celebrities topics topix bestof toppics toppix Vertical
HOLLYWOOD, CA - JANUARY 06: Jason Segel (L) and Alexis Mixter attend the 7th Annual Sean Penn & Friends HAITI RISING Gala benefiting J/P Haitian Relief Organization on January 6, 2018 in Hollywood, California. Presley Ann/Getty Images/AFP (Photo by Presley Ann / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Nyolc év után szakított az Így jártam anyátokkal egyik főszereplője, Jason Segel és a barátnője, Alexis Mixter.
Vágólapra másolva!

Vége a kapcsolatnak az Így jártam anyátokkal Marshallja, Jason Segel, illetve a barátnője, Alexis Mixter között – derült ki a nő legújabb Instagram-posztjából:

"Ez egy fotó két legjobb barátról" – kezdte, majd arról írt, hogy mennyire hálás a kapcsolatukért, és hogy mindig szeretni fogja Segelt, feltétel nélkül. "Fura egy kapcsolat végéről írni, főleg, ha a barátság megmaradt, sőt virágzik. De a dolgok változnak, mi pedig egy ideje már eldöntöttük, hogy hagyjuk magunkat külön fejlődni, túl a kapcsolatunkon, túl azon, ami volt és amivé vált" – írta.

Segel és Mixter 2013-ban jöttek össze, de mindig vigyáztak a magánéletükre: csak három év múlva jelentek meg először nyilvánosan, és a közösségi oldalakon is alig dokumentálták a kapcsolatukat.