Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

A régi-új pár, Jennifer Lopez és Ben Affleck közös fotón

Jennifer Lopez
Vágólapra másolva!
Jennifer Lopez és Ben Affleck 2004-ben szakítottak, de mostanában ismét sok időt töltenek együtt. Utóbbi vasárnap inkognitóban Miamiba repült, hogy találkozzon an énekesnővel, de felismerték a repülőtéren. Több képet is készítettek paparazzók róluk, az egyiket együtt láthatók, J. Lo nagyon vigyorog.
Vágólapra másolva!

Jennifer Lopez és Ben Affleck hivatalosan még nem vállalták a kapcsolatukat, de többszöri találkozás után már együtt is nyaraltak egy montanai luxus síközpontban, azóta pedig az énekesnő volt vőlegénye, Alex Rodriguez is üzent Afflecknek. Hogy mégis mi van közöttük, arról Lopez egyik ismerőse, egy latin zenei szcénában mozgó forrás nyilatkozott a People magazinnak: "Ben és Jennifer hasonló tudatállapotban voltak a szakításuk után. Még ha nem is kötnek ki egymás mellett, ami most van, az mindkettőjüknek jó. És ez nem meglepő" – mondta.

Jennifer Lopez Forrás: Instagram, J Lo

Lopez és Rodriguez csak áprilisban jelentették be az eljegyzésük felbontását és a szakításukat, Affleck már januárban szakított Ana de Armasszal. Lopez és Affleck egyébként 2002 és 2004 között voltak együtt, az eljegyzésig is eljutottak.

Több képet is készítettek paparazzók róluk, az egyiken együtt láthatók, az énekesnő nagyon vigyorog. A fotókat itt megnézheti.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről