Véletlenül kiderült, hogyan néz ki igazából, retusálás nélkül a Kardashian lány

Khloé Kardashian
Vágólapra másolva!
Véletlenül kikerült az internetre egy fotó Khloé Kardashianről, amelyen a maga valójában látható, mindenféle retusálás, photoshop, utómunka nélkül – és távolról sem hasonlít arra a "termékre", amelyet eddig ismertünk. 
Vágólapra másolva!

Khloé Kardashian asszisztense közzétett a főnökéről egy fotót, amely miatt valószínűleg válságstábot hívott össze a Kardashian család – miután az asszisztenst azonnali hatállyal menesztették.

Khloé Kardashian egy beállított, retusált fotón Forrás: Instagram/Khloé Kardashian

Az eredeti, mindenféle retusálást nélkülöző kép állítólag egy félreértés következtében került ki, rögtön le is szedték, sőt más oldalakról is leszedették, de az egész internetről nem tudták eltüntetni. Néhol azért (még) fent maradt, például a The Sun oldalán vagy az alábbi Instagram-posztban is megnézhető:

A fenti bejegyzésben természetesen a bal oldali képről van szó, amely köszönőviszonyban sincs a jobb oldali, agyonretusált fotóval – amelyhez hasonlókat a Kardashian lány nap mint nap posztol 136 millió követőjének.

Mint kiderült, a véletlenül kikerült – teljesen átlagos nőt ábrázoló – képet a Kardashian lányok anyai nagyanyja, az MJ-nek becézett Mary Jo Shannon készítette, de nem ő tette közzé, hanem a már említett asszisztens kevert össze valamit.