Mellplasztikájáról mesélt Nyári Dia

Nyári Dia
Vágólapra másolva!
Imádott enni, hedonista volt, de sikerült lefogynia, nem annyira hiúságból, mint egészségügyi okokból.
Vágólapra másolva!

Nyári Dia vállalja, hogy megcsináltatta a mellét, pedig sok médiaszereplő tagadja, vagy egyszerűen nem akar arról beszélni, ha ilyen beavatkozás mellett dönt. „Rengeteg nő írt nekem, hogy ezt nem meri megcsinálni, mert mit fog szólni a férje" – mondta a LifeTV reggeli műsorában.

Nyári Dia Forrás: Instagram, Nyári Dia

„Én nagyon szeretem, hogy természetes vagyok, sportolok, természetbe járok, műkörmöm sem szokott lenni. Vallom, hogy fogadjuk el magunkat, de ha valakit zavar, hogy lóg a melle, vagy ráncosodik, akkor lehet tenni ellene" – magyarázta a színésznő.

„Amikor túlsúlyos voltam, imádtam enni, zabáltam, hedonista voltam, de inzulinrezisztens lettem. Ha valaki fogyni akar, elsősorban az egészsége miatt tegye meg" - javasolta. Nem zavarja, ha a nagy fogyásáról beszélnek sokan, ugyanis edző akar lenni.

Nyári Dia elmondta, ha ruhát rendel a neten, simán rányom az L-esre.

„Az embernek egy kicsit fel kell dolgoznia, hogy feleakkora lett. Ez egy tök nagy lélekút" – magyarázta. Azt is elárulta, hogy régebben a rendszeres mozgás nem volt a mindennapjai része: „Jaj, de aranyos... úristen, nem normális!" – gondolta a Margitszigeten futó emberekről.