Harsányi Gábor retteg a koronavírustól, nagyon várja az oltást

Harsányi Gábor
Vágólapra másolva!
Harsányi Gábor nemrég Kossuth-díjat kapott, ami teljessé tette a szakmai életét, de most elárulta, már csak a koronavírus elleni vakcinát várja, és akkor végre ünnepelhet is.
Vágólapra másolva!

A színművész egyre jobban szorong, fél a koronavírustól, mivel 75 évesen már bőven a veszélyeztetett korosztályban van. "Bevallom, egy másik hívást vártam. Amikor csörgött a telefon, azt hittem, hogy a koronavírus elleni oltásra hívnak be, de végül az oltás helyett a Kossuth-díj miatt kerestek. Őszintén szólva, vágyom már a szurira. Vágyom, hogy belém döfjék a tűt, mert akkor végre haladhatunk tovább" - mesélte a Ripostnak.

Forrás: Szász Marcell

"Van bennem rossz érzés, hiszen ez a vírus nem játék, és ahogy látjuk, a harmadik hullám még agresszívebb. Dolgozom egy sorozatban, aminek a forgatását már a el kellet volna kezdeni, de jeleztem, hogy bármennyire is kellemtelen, szeretném elhalasztani, mert egyszerűen nem tudnám ugyanazt nyújtani színészileg, miközben félek attól, hogy beteg leszek. Most már ki kell várni az oltást, minden más csak ez után jöhet" - tette hozzá.