Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Egy meztelen férfi figyelte Demcsák Zsuzsát

Demcsák Zsuzsa
Vágólapra másolva!
Szebeni István pedig egy részeges munkatársáról mesél a LifeTV-n, aki fényes délben, ittasan, beesett mellé, élő adásban.
Vágólapra másolva!

„Gálaesten voltam, aranyruhában, amit nekem varrtak... ezerfős rendezvényen" – kezdte Demcsák Zsuzsa, a LifeTV műsorvezetője. Csak három lépcsőn kellett volna felmennie, ráadásul gyakorolta a rendezvény előtt, el ne essen, épp ott, mindenki szeme láttára. „De a lépcsőig nem jutottam el, mert a kábeleken, amelyek ott le voltak fektetve, elbotlottam. Elvágódtam, felálltam megráztam magam, majd angolul levezettem a műsort" – idézte fel a kínos emléket.

Demcsák Zsuzsa két kínos sztorit is mesélt Life TV

Demcsák szintén az adás felvételén elmesélte, hogy egy vidéki kitelepülésen volt a Mokkával, amikor roppant kellemetlen eset történt: komolyan beszélgettek épp városfejlesztésről, amikor a háttérben felbukkant egy anyaszült meztelen férfi, és hosszan bámulta őket.

Balázs Andi a cipőjét hagyta el egy színházi előadás után, meghajlás előtt, Szebeni István pedig egy olyan sztorit mesélt, még az MTV-s időkből, amikor egy teljesen részeg kollégája élő adásban esett be az asztal mellé. Ez 2001-2002 kerül volt, a Szabadság téren, az illető nem ismert, nem képernyős személy. Érdekes tévés sztorik ma este 11-kor a Brékingben, a Life TV-n.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről