Titokban elvehette 20 évvel fiatalabb barátnőjét egy ismert színész

"Little Women" World Premiere GettyImageRank3 arts culture and entertainment celebrities film industry Horizontal
NEW YORK, NEW YORK - DECEMBER 07: Zach Braff attends the "Little Women" World Premiere at Museum of Modern Art on December 07, 2019 in New York City. Dia Dipasupil/Getty Images/AFP (Photo by Dia Dipasupil / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Egy friss lesifotó nyomán megindultak a találgatások, elképzelhető, hogy Zach Braff elvette húsz évvel fiatalabb szerelmét, Florence Pugh-t.
Vágólapra másolva!

A Dokik egykori főszereplőjéről, Zach Braffról és párjáról, a Kisasszonyok-ért Oscar-díjra jelölt Florence Pugh-ról Los Angelesben, kutyasétáltatás közben készült egy friss lesifotó, amelyen az látszik, hogy Braff egy gyűrűt visel a bal kezén, ahol a házastársi gyűrűnek van a helye.

A képet itt tudja megnézni, ez alapján pedig eldöntheti, hogy hitelt ad-e a találgatásnak, miszerint a színész titokban elvette a színésznőt.

Zach Braff Forrás: Getty Images via AFP/2019 Getty Images/Dia Dipasupil
Florence Pugh Forrás: AFP

A 45 éves Braff és a 25 éves Pugh 2019 óta vannak együtt, egyébként nem lenne meglepő, ha az esküvőjüket a nyilvánosság kizárásával tartották volna meg, hisz a nagy korkülönbség miatt már eddig is sokan támadták a kapcsolatukat.