Kétszer hiúsult meg Tücsi és Sofron István eljegyzése

Tücsi és Sofron István
Tücsi és Sofron István
Vágólapra másolva!
Kalandosra sikerült Tücsiéknél a lánykérés, erről a LifeTV-n mesélt.
Vágólapra másolva!

Aryee Claudia Dedei a Life TV Bréking! című műsorának kedd este adásba kerülő részében vallott arról, milyen tényezők zavartak be, amiért kétszer is meghiúsult az eljegyzése. Sofron István először a háromnapos, horvátországi vakációjukon szerette volna megkérni a kezét, de nem sikerült beszereznie a gyűrűt.

Forrás: TV2 Sajtószoba

"Annyira tökéletes nyaralás volt (...), és én éreztem is, minden este a legszebb ruhámban voltam, a legszebb sminkemben ültem és vártam, hogy ez a nap lesz az" - mesélte, majd hozzátette: az utolsó este párja harminc percre eltűnt a szeme elől. Utólag derült csak ki, hogy egy ékszerüzletbe ment el, hátha megtalálja ott a megfelelő gyűrűt, amivel megkérheti kedvese kezét, ám végül ez nem jött össze.

Nem sokkal később elkészült a gyűrű, a titkos terv pedig az volt, hogy hőlégballonozás közben történik meg a nagy pillanat. Mint kiderült, a foglalást mégsem sikerült titokban tartani, ugyanis Tücsi is megkapta a programmal kapcsolatos visszaigazoló emailt, így egyértelmű volt számára, hogy párja mire készül. Ám a sors megint csak közbeszólt: a szél miatt nem tudtak felszállni a hőlégballonra, így a lánykérés ismételten elmaradt, ám csak egy rövid időre: egy hosszú séta után a budai Várban végül éjfélkor szerelmes letérdelt elé, majd megkérte a kezét - írja a Blikk.