Felnőtt férfiak zaklatták a 10 éves lányt a filmje sikere után

Rivkah Reyes stars in School of Rock
credit Paramount
Rivkah Reyes stars in School of Rock credit Paramount
Vágólapra másolva!
A Rocksuli egykori sztárja, Rivkah Reyes arról beszélt, hogy a film sikere után nem érezte magát biztonságban: tizenéves létére felnőtt férfiak kerülgették, a kortársai pedig folyamatosan piszkálták.
Vágólapra másolva!

A most 28 éves Rivkah Reyes a New York Postnak nyilatkozott gyerekkori traumáiról, azokról a dolgokról, amelyek tízévesen – még Rebecca Brown néven – forgatott filmje, a Rocksuli után érték.

A színésznő úgy érezte, hogy a film basszusgitárosának szerepében erősen szexualiztálta a közönség, előfordult, hogy felnőtt férfiak szólították meg azzal, hogy alig várják, hogy betöltse a tizennyolcat.

Rivkah Reyes (Rebecca Brown) a Rocksuliban Forrás: Paramount

Az iskolatársai is folyton piszkálták, és nem tudtak leszokni arról, hogy gúnyosan Katie-nek szólítsák a filmbeli karaktere után – mire Reyes alig vállalt más munkát, egy tavalyi filmszereptől eltekitve csak egy rövidfilmben és két sorozatos vendégszerepben láthattuk a 2003-as Rocksuli óta.

Összességében, a színésznő nem érezte biztonságban magát az életben, így mindenféle függőség kialakult nála, az alkoholba, a drogokba, a szexbe, az étkezésbe menekült – de 2017 óta józan, azt mondja, erősebb, mint valaha. Az Instagramon fent van, így néz ki most: