Kiskorú lányra nyomult a producer, sorra kerülnek elő a borzasztó történetek

Michelle Trachtenberg a Buffy, a vámpírok réme idején
Vágólapra másolva!
Sorra panaszkodnak a Buffy, a vámpírok réme színésznői az alkotóra, Joss Whedonra, most épp Michelle Trachtenberg árult el egy érdekes részletet a forgatásról.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, a Buffy, a vámpírok rémé-ben látott Charisma Carpenter jó húsz év után kitálalt a sorozat alkotójáról, Joss Whedonról, aki szerinte ellenséges, mérgező környezetet teremtett a forgatáson, folyamatosan megalázta, bántotta a színészeket.

A színésznő mellett a címszereplő, Sarah Michelle Gellar is kiállt, majd az ő bejegyzését a sorozatban a testvérét, Dawn Summerst játszó Michelle Trachtenberg is megosztotta – mellé pedig írt pár szót a saját tapasztalatairól:

Trachtenberg eredetileg csak az első bekezdést írta a poszthoz, majd kiegészítette azzal, hogy utoljára szól hozzá az ügyhöz. "Volt egy szabály. Nem engedték, hogy (Whedon) még egyszer egyedül maradjon egy szobában Michelle-lel" – írta.

Michelle Trachtenberg a Buffy, a vámpírok réme idején Forrás: WB/CW

A színésznő azt nem részletezte, hogy kik hozták a szabályt, és hogy annak mi lehetett az oka – de nyilván volt előzménye, legalábbis a "még egyszer" erre utal a mondatban.

Hozzá kell tenni, hogy Trachtenberg még tinédzser volt a Buffy idején: nagyjából 12 éves lehetett, amikor bekerült a produkcióba, a sorozat végeztével töltötte csak be a 18-at.