Kiborult a párkereső műsorban, öngyilkos akart lenni egy tévészereplő

Ines Basic
Vágólapra másolva!
Öngyilkosságot kísérelt meg a forgatás alatt egy párkereső műsor szereplője, miután úgy érezte, hogy a szerkesztők rossz színben tüntették fel a nézők előtt.
Vágólapra másolva!

A Házasság első látásra ausztrál változatában, a Married at First Sight-ban feltűnt Ines Basic a Daily Mailnek elárulta, hogy a forgatás során megpróbált öngyilkos lenni.

A nő amúgy sem volt jó passzban, amikor bekerült a műsorba – egy barátja meghalt, a szülei épp váltak –, az már csak az utolsó csepp volt a számára a pohárban, hogy a nézők elkezdték támadni.

Ines Basic Forrás: Instagram/Ines Basic

Elmondása szerint a szerkesztők érték el, hogy ne legyen szimpatikus a közönségnek, miután belekényszerítették egy kényelmetlen helyzetbe. A nőnek a producerek elképzelése alapján egy megrendezett titkos viszonyba kellett kezdenie egy férfival – miközben már megtalálta a szerelmét, akivel a műsor szabályai szerint össze is házasodtak.

Ráadásul pont a férje, Bronson volt az, aki – nem a szerkesztők utasítására, hanem magától – közölte vele, hogy nyitott házasságban szeretne élni, ezt azonban kivágták az adásból.

Ines Basic egyébként még 2019-ben, a hatodik évadban szerepelt az ausztrál Married at First Sight-ban, azt azonban csak most adják Nagy-Britanniában, így került elő a sztorija.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelki elsősegély-számot!