Így üzent a Tankcsapda a gyászoló AWS-nek

Siklósi Örs, galéria, 2021
Zamárdi, 2019. augusztus 21. Siklósi Örs, az AWS együttes énekese az idei Petőfi Zenei Díjak átadásán a zamárdi Strand Fesztiválon 2019. augusztus 20-án. A Petőfi Rádió, a VOLT Produkció és az M2 Petőfi TV közös díjait - tizenkét kategóriában - egész estés gálán adták át. MTI/Bodnár Boglárka
Vágólapra másolva!
Bár fél éve leukémiát diagnosztizáltak nála, barátai és zenésztársai nagyon bíztak Siklósi Örs gyógyulásában, így mindenkit lesújtott a halálhíre. A 29 éves énekes halála után a Tankcsapda is üzent a gyászoló zenekarnak.
Vágólapra másolva!

A Tankcsapda korábban is az AWS mellé állt, nagyon tehetségesnek tartották a csapatot. 2018-ban A Dal című műsor kapcsán saját rajongóikat is arra biztatták, hogy szavazzanak rájuk, illetve turnézni is vitték őket.

Forrás: MTI/Bodnár Boglárka

"A zenekartól tudtam, hogy Örs beteg, de már készül a visszatérésre, ezért is döbbentem meg, hogy meghalt" - mondta a dobos Fejes Tamás a Blikknek.

Kirobbanó tehetség volt, minden megvolt benne, hogy rocksztár legyen. Fájó a távozása, itt hagyott egy csomó tehetséges zenészt. Ha a zenekar tagjai segítségre szorulnak, készséggel támogatjuk őket, hogy ebből a nehéz helyzetből fel tudjanak állni" - tette hozzá.