Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Elutasítja a rehabot Ganxsta Zolee

Roast Ganxsta Zolee Ganxsta Zolee zenész az RTL Roast című műsorának sajtótájékoztatóján
Ganxsta Zolee zenész az RTL Roast című műsorának sajtótájékoztatóján
Vágólapra másolva!
Ganxsta Zolee szerint teljesen normális az, ha valakinek problémái vannak az alkohollal ebben a szakmában, ő így érzi jól magát, és esze ágában sincs segítséget kérni.
Vágólapra másolva!

Komoly alkoholproblémákkal küzd Ganxsta Zolee – vallotta be a LifeTV-n futó Bréking csütörtöki adásában. A rapper szerint ha egy rockzenész nem iszik alkoholt, akkor nem is lehet igazán jó a szakmájában.

Az, aki jól csinálja a szakmáját, biztosan küszködik ilyen problémákkal, mert ha nem, akkor nem jó rockzenész" - magyarázta Ganxsta, aki aztán kisebb ellentmondásba keveredett saját magával: kijelentette, hogy igazándiból ő nem is küszködik vele. Ő így érzi jól magát. Majd azt is bevallotta, hogy a karrierje kezdetén sem a zene szeretete miatt alapított bandát.

Fotó: Polyák Attila - Origo

„Azért kezdtünk el zenélni, mert tudtuk, hogy lehet csajozni és rengeteget piálni. A zene szerinted érdekelt minket? Senkit" – folytatta a Ripost cikke szeroint Ganxsta, aki elmondta, hogy bár sokat iszik, esze ágában sincs segítséget kérni vagy rehabra menni, mert egész egyszerűen nem akar. „Minek? Tök jól érzem így magam" – jelentette ki őszintén a kamerák előtt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről