Ma este eldől, ki lesz a MasterChef VIP győztese

MasterChef VIP
Vágólapra másolva!
Két hét küzdelem után ma este eldől, hogy Gáspár Evelin vagy Polgár Tünde viszi haza a MasterChef VIP 2 trófeáját.
Vágólapra másolva!

A TV2 műsorának döntőjében saját háromfogásos menüsorral kell készülniük a versenyzőknek, de segítséget is kapnak a korábban kiesett szereplők személyében. Polgár Tünde mellé visszatér Kandász Andrea és Horváth Boldi, míg Gáspár Evelin csapatát Stohl András és Győrfi Pál alkotják majd.

A séfek szerint minden azon múlik majd, hogy melyik versenyző lesz képes kontroll alatt tartani a rájuk nehezedő feszültséget - írja a Ripost. "Gáspár Evelin nagyon kreatív és remek érzéke van a főzéshez. Ráadásul elképesztő bizonyítási vágy van benne, ami érthető, hiszen az édesanyja már bizonyított, és ő hozzá szeretne felnőni, ami nem könnyű feladat" - mondta a lapnak Pintér Katalin, a zsűri egyik tagja.

Forrás: TV2 Sajtószoba

"Tünde és Evelin is nagyon jól teljesített a verseny alatt és már adások óta kétség sem fért hozzá, hogy ők főznek majd a döntőben. Ugyanakkor nagyon különböző karakterek. Evelin a tűz, Tünde pedig a víz. Előbbi teljesítménye végig nagyon hullámzó volt, akárcsak a hangulata. Vele szemben Tünde kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott. Kettejük között az lehet a döntő tényező, hogy Evelin mennyire lesz képes uralkodni az érzelmein. Ha elveszti a fejét, elveszti a döntőt is" - tette hozzá Farkas Richárd.