Megvan, milyen műsorral tér vissza Várkonyi Andrea

Bréking, Life TV
Vágólapra másolva!
Augusztus 31-én indul a Life TV délutáni talkshowja, a BRÉKING, a mindennapi élet izgalmas, nem egyszer végletesen megosztó témáival, leplezetlen véleményekkel, parázs vitákkal, sztárvendégekkel - közölte a csatorna. A műsorvezetők Demcsák Zsuzsa, Holdampf Linda, Várkonyi Andrea, valamint Berki Krisztián és Hajdu Steve lesznek. 
Vágólapra másolva!

Sokakat foglalkoztató, éppen aktuális vagy már nagyon is régóta napirenden lévő témákról alkotott sarkos vélemények csapnak össze egymással a Life TV vadonatúj, sajátgyártású talk-showjában, a BRÉKINGben. Az augusztus 31-én startoló, hétköznap délutánonként képernyőre kerülő műsort párban, de időről-időre változó felállásban Demcsák Zsuzsa, Holdampf Linda, Várkonyi Andrea, valamint Berki Krisztián és Hajdu Steve vezeti - közölte a Life TV.

Fotó: LifeTV - Vajda Anita

A műsorvezetők minden adásra összeválogatják a számukra éppen legérdekesebb, legmeghökkentőbb, legmegosztóbb cikkeket, videókat és témákat, amelyekről aztán meghívott vendégeikkel együtt kendőzetlenül elmondják a véleményüket, és bátran megfogalmaznak olyan gondoltokat is, amelyeket bár sokan osztanak, mégsem mernek kimondani... A BRÉKING arcai nem kevesebbet ígérnek, mint hogy szókimondó stílusukkal alaposan felkavarják az állóvizet, s ha kell, a végletekig elmennek a saját igazukért - áll a közleményben.