Kulcsár Edina: Egy régi barátságból szerelem lett

Kulcsár Edina, Csuti
Vágólapra másolva!
Jelenleg 573 ezren követik az Instagramon Kulcsár Edina és családja életét, a modell pedig egy hosszabb bemutatkozást írt magáról azoknak, akik nemrég csatlakoztak a rajongótáborához.
Vágólapra másolva!

Kulcsár Edina egy hosszú posztban mutatta be magát és az életét, mivel úgy látja, sokan nem ismerik a múltját azok közül, akik követik az oldalát.

"Hogy ki is vagyok? Senki! Csak egy ugyanolyan ember, mint bárki más. Korábban szerencsét próbáltam egy szépségversenyen, amivel az volt a célom, hogy külföldi viszonylatban próbára tegyem magam. (...) Szerettem volna első lenni a Miss World-ön, hogy történelmet írjak, bár elég hiú ábrándnak tűnt, és hangosan ezt soha senkinek nem is mondtam, mert féltem, hogy kinevetnek!

ugyanis erre helyezik a legnagyobb hangsúlyt a külföldi versenyen. Előttem a legjobb eredmény, amit magyar lány korábban elért, az a 28. hely volt. Csupán ezt szerettem volna túlszárnyalni (persze titkon vágytam a koronára), de helyette 2. lettem, amire korábban még sosem volt példa" - írta a szépségversenyről, aminek köszönheti az ismertségét.

Forrás: Csuti/Instagram

Mint írja, rengeteg nagyon jó lehetőséget kapott, melyekkel élt is. "A szépségversenyek 2014-ben voltak. Aztán 2015-2016-ban nagyon mélyen voltam. Lelki gondokkal küzdöttem, majd egy régi barátságból szerelem lett" - írta, majd részletesen elmesélte, hogy lettek egy család Csutival.

"2018 januárjában megtudtuk, hogy hamarosan szülők leszünk. Márciusban eljegyzett, augusztusban elvett, szeptemberben pedig megszületett Medox. (...) Mindketten nagyon célorientáltak vagyunk, és mivel mindkettőnknek fontos a családja, így többek között azért is dolgozunk, hogy nekik segítsünk, hogy büszkék legyenek ránk, és persze nem utolsó sorban, hogy a gyermekeinknek jó példát mutassunk. És itt már azért írok többesszámban, mert időközben lett még egy gyermekünk.

Akkor egy kicsit megijedtem tőle, és most sem mondom, hogy mennyire könnyű ilyen pici korkülönbséggel a két gyermekemmel, de idővel biztos sokkal jobb lesz" - áll a bejegyzésben, melyben vállalkozásaikról és új otthonukról is ír.