Kigyógyult a koronavírusból a Totál szívás főszereplője

Totál szívás, Breaking Bad
Vágólapra másolva!
Bryan Cranston tesztje pozitív volt, de enyhe tünetekkel megúszta.
Vágólapra másolva!

A Breaking Bad főszereplője, Bryan Cranston július 30-án közölte a sajtóval, hogy elkapta a koronavírust, de szerencsére csak enyhe tünetei voltak. Mivel a meggyógyultak szervezetéből a betegség alatt immunválaszként termelődött ellenanyagot nyernek ki és használnak fel betegek esetében, a színész vérplazmával segített egy Los Angelesi kórházban a helyben ápoltakon. „Hordjátok tovább a maszkot, mossatok gyakran kezet és tartsatok távolságot másokról" – javasolta Bryan Cranston.

A Breaking Badet minden idők egyik legjobb drámai sorozatának tartják a tévések és a nézők, 9,5 ponton áll az IMDb-n. 2008 és 2013 között öt évad készült belőle, és amikor a csúcson volt, sztoriban és nézettségben, akkor hagyták abba – ami kevés sorozatnak és gyártónak sikerül.

Kultsorozat volt

A történet szerint a főszereplő középkorú kémiatanár megtudja, hogy halálos beteg, csak pár hónapja lehet hátra. Hogy a családja majd ne szenvedjen hiányt semmiben, és legyen elég (eldugott) pénz, ha ő meghal, előállítja (persze illegálisan) az állam legtisztább, legütősebb metamfetaminját, ami hamar nagyon keresetté válik a helyi kábítószerpiacon – ezzel együtt ő is igen keresetté lesz, főképp a drogkartellek számára.

Ennek a sorozatnak az előzményszériája a Better Call Saul, amelyből még egy évad van hátra. Ebben már felbukkant a kultsorozat négy-öt fontos szereplője, de Jesse és Walt még nem.