Casa de Papel, A nagy pénzrablás: itt a vég

La casa de papel
Vágólapra másolva!
Az ötödik évad lesz az utolsó, ami talán nem olyan nagy baj.
Vágólapra másolva!

A Netflix hivatalosan is leadta a megrendelést a La Casa De Papel (magyar cím: A nagy pénzrablás) ötödik évadjára, de ez egyben az utolsó is lesz. A forgatás hamarosan kezdődik, Spanyolországban, Dániában, Portugáliában is vesznek fel jeleneteket. A szereplők közt ott lesz Patrick Criado, Miguel Ángel Silvestre, illetve a régiek, Úrsula Corberó (Tokio), Álvaro Morte (a Professzor) , Itziar Ituño (Raquel), többek között.

La casa de papel Netflix

Mint korábban írtuk, a La Casa de Papelt 2017-ben mutatta be az Antena 3, majd megtetszett a Netflixnek, így sok országba eljutott. Egy elszánt figurákból álló bűnbandáról szól, amely előbb a spanyol állami pénznyomdát foglalja el, majd az ország aranykészletére is rá akarja tenni a kezét, forradalmi lendülettel, jó szövegekkel, sok akcióval.

A sorozat milliók kedvence lett, a karakteres főszereplők, a sok fordulat miatt, de az utóbbi 5-6 részben alig haladt előre a történet, úgyhogy lehet, hogy nem baj, hogy le akarják zárni – mielőtt ráunnak a nézők. A Nairobit alakító színésznőről itt írtunk, Tokio legjobb képeit pedig itt találja.