Már hivatalos: idén nem lesz hagyományos Emmy-gála

2020.07.30. 14:06

Most már biztos, hogy az idei Emmy-díjátadót virtuálisan tartják meg szeptember 20-án, a világjárvány miatt nem terelik össze egy légtérbe a jelölteket.

A napokban virtuálisan hirdették ki a 72. Emmy-díj jelöltjeit, és a szeptember 20-i gála is így lesz megtartva: mindenki a saját otthonából – vagy egy általa választott másik helyszínről – fog bejelentkezni, a díjátadót követő fogadások, partik pedig teljesen elmaradnak.

A szervezők a jelölések nyilvánosságra hozásával együtt egy – itt olvasható – levelet is küldtek minden érintettnek, megígérték nekik azt is, hogy a lehető legjobb megjelenést fogják biztosítani számukra, profi stábbal és technikával dolgoznak majd minden egyes jelölt bejelentkezésén.

Az Emmy-díjjal járó szobrocskaForrás: AFP/Mark Ralston

Az idei Emmy-gála abban is más lesz, mint az eddigiek, hogy a résztvevők nem feltétlenül estélyi ruhában, illetve szmokingban fognak pompázni, a szervezők ugyanis mindenkit arra biztatnak, hogy hétköznapi, a saját környezetére jellemző ruhában jelentkezzen be – főleg, aki a gála idején épp a világ másik felén tartózkodik, teljesen más időzónában.

Az est házigazdája egyébként az ismert showman, Jimmy Kimmel lesz.

KAPCSOLÓDÓ CIKK