Betegségéről mesélt Péter Szabó Szilvia

Péter Szabó Szilvia
Vágólapra másolva!
Az énekesnő egyre súlyosbodó tünetei miatt orvoshoz fordult.
Vágólapra másolva!

Folyamatos rosszullétek gyötörték esti étkezései után Péter Szabó Szilviát. Az énekesnő egy ideig nem tulajdonított nagy jelentőséget a tüneteknek, de amikor fájó gyomra miatt szinte már felegyenesedni sem tudott, orvoshoz fordult. "Többnyire esti étkezések után elkezdett borzasztóan fájni a gyomrom. Sokszor már annyira, hogy alig tudtam felegyenesedni. Ezt mindig ráfogtam valamire, például, hogy sokat idegeskedem, vagy sokat ültem a turnébuszban. Aztán hébe-hóba már komolyabb tünetek is voltak" - mesélte a Ripostnak.

Forrás: Péter Szabó Szilvia

"Tavaly, az év végén elkezdtem akupunktúrás kezelésekre járni. Februárban jöttek meg a véreredmények, amit az ottani orvos kért. Átfogó vérvizsgálat volt, de az összevissza jelentkező tünetek miatt még mindig nem egyértelmű, mire vagyok allergiás. A gluténra és a laktózra a napokban vették le a vért, ezeknek még várjuk az eredményeit" - árulta el.

"Annak nagyon örülök, hogy a hisztamin intoleranciám miatt előforduló fulladás a diétának köszönhetően már sokat javult. Elindultam az úton, de egy hosszú folyamat előtt állok, amíg kialakul egy olyan egyénre szabott étrend, ami valóban jó és hatásos. Nem könnyű, de úgy érzem, jó úton haladok" - mondta.