Magyar sztárok, akiknek mellkisebbítő műtétjük volt

Rábaközi Andrea Polgár Tünde Zalatnay Sarolta Szűcs Judith
Vágólapra másolva!
Többen vannak a magyar sztárok között, akik korábban nagyobb melleket csináltattak, majd később megbánták, és kivetették a szilikont. Szűcs Judith és Molnár Anikó is így döntött, de Zalatnay Sarolta is a negyedik műtétjén vált meg a korábbi, nagyobb méretétől. A mellkisebbítő műtét hátterében sokszor egészségügyi probléma is állhat, erről is többen meséltek az elmúlt időszakban.
Vágólapra másolva!

Zalatnay Sarolta

Zalatnay Sarolta évekig arról beszélt, hogy többszöri mellnagyobbítása után kisebb méretre vágyik, és megszabadulna a szilikontól. Végül 2012-ben vette rá magát a műtétre, de hangsúlyozta, hogy a korábbi melleit is nagyon szerette, nem a minőségükkel volt baja.

Forrás: Mokka

"Nem az eredménnyel vagyok elégedetlen, lefogytam, és nem illik a testalkatomhoz ez az óriási betét. Nem lesz több beavatkozás, ez egészen biztos! Nincs szükségem szilikonra, a saját mellemnek semmi baja" - mondta.

Polgár Tünde

A mai napig kissé görnyedten jár, pedig már 23 évesen mellkisebbítő műtéten esett át a luxusfeleségként ismertté vált Polgár Tünde. "Tizenöt éves korom környékén kezdtek nagyon intenzíven nőni a melleim. Zavart a sportban és a mindennapokban, nem láttam a hasamat, pedig akkoriban sem voltam több 55-56 kilónál. Rendkívül rossz volt tőle a közérzetem, külön kellett ruhákat csináltatni nekem vagy az édesapám ingjeit kellett felvennem, hogy kellemesen érezzem magam" - árulta el nemrég.

Forrás: Polgár Tünde hivatalos oldala

Egyre többet fájt a háta, és az orvosa is azt tanácsolta, hogy ha nem akarja teljesen tönkretenni a testét, válassza a műtétet. "Szerencsére megengedhettem magamnak, hogy magánkórházban végezzék el a beavatkozást. 95D-ről 75D-re csökkent a kebelméretem a műtét után" - tette hozzá.

Szűcs Judith

Az énekesnő 2010-ben cseréltette ki az első implantátumát kisebbre. Utólag azt mesélte, hogy az első plasztikai beavatkozás alkalmával a doktor akkor döntött az implantátum méretéről, amikor ő már a műtőasztalon altatásban volt, vagyis nem volt beleszólása. "A végeredmény nagyon nem tetszett, és kényelmetlen is volt" - árulta el.

Forrás: Facebook

"A méreten felüli mell egyébként rendkívül kényelmetlen, fáj tőle az ember háta és válla is. Egészségtelen. Boldogabb az élet kisebb mellel, és ezzel is nőiesnek tartom magam. Ráadásul látszik rajtam, hogy jobban érzem magam a bőrömben, amit a férfiak is észrevesznek és értékelik" - mondta.

Lapozzon, nézze meg a többieket is!