Will Smith felesége élő adásban mesélt a viszonyáról a férjének

'Gemini Man' Los Angeles Premiere
Will Smith and Jada Pinkett Smith attend the Premiere of Gemini Man at the TCL Chinese Theater in Hollywood, CA on October 6, 2019.
Vágólapra másolva!
Nézettségi rekordot döntött a legújabb adás Jada Pinkett Smith beszélgetős műsorából, miután a színésznő a férjét, Will Smitht hívta meg, és évekkel ezelőtti viszonyáról is mesélt neki.
Vágólapra másolva!

Will Smith és Jada Pinkett Smith a feleség műsorában, a Facebook Watchon futó Red Table Talk-ban beszélték ki a házasságukat, a nő korábbi viszonyát is kitárgyalták együtt.

A rendhagyó beszélgetésre azért volt szükség, mert mostanában derült ki, hogy Jada összejött a nála majdnem húsz évvel fiatalabb énekessel, August Alsinával, és a bulvárlapok mindenfélét írtak a kapcsolatukról.

Jada Pinkett Smith és Will Smith Forrás: Full Picture Agency via AFP/FPA/Fpa

A Red Table Talk-ban az asszony elismerte a viszonyt, de a történethez hozzátartozik, hogy akkor épp külön voltak a férjével, úgy tűnt, hogy vége a házasságuknak. Végül visszataláltak egymáshoz, de ez nagyon kemény munka volt mindkettejük részéről.

A merész adást az első 24 órában 15 millióan nézték meg a Facebookon, ami a Facebook Watch saját tartalmai között rekordnak számít. Ha ön sem akar lemaradni, itt megnézheti a nagyjából 12 perces videót: