Tóth Gabi soha többet nem mutatja meg a kislányát

Tóth Gabi
Vágólapra másolva!
Az énekesnő nem teszi többé nyilvánossá kislánya képeit, és a korábbiakat is letörölte a közösségi oldalairól, akárcsak a férje és a nővére.
Vágólapra másolva!

"Hoztunk családilag egy nagyon fontos, hetek óta fontolgatott döntést, miszerint gyermekünkről, Krausz Hannaróza Máriáról több fotót nem osztunk meg a nyilvános social felületeinken. Az eddigi, vele kapcsolatban feltöltött fotókat, tartalmakat is töröltük. Ezt férjem, Krausz Gábor és testvérem, Tóth Vera is megtette" - közölte a rajongókkal Tóth Gabi, aki eddig rendszeresen megmutatta, hogy telnek a napjaik kislányukkal.

Döntését hosszan magyarázta új bejegyzésében: "Szeretnénk a jogait tiszteletben tartani akkor is, ha még nagyon kicsi, és azt hisszük, sok minden nem számít még ebben a korban. Rájöttünk, minden számít. Eddig nem ástuk bele magunkat ebbe a témába, csupán a boldogságunk, szerelmünk gyümölcsét szerettük volna világgá kürtölni.

Hannaróza egy csoda, úgy jött az életünkbe, hogy azt hittük, mi soha nem élhetjük át a szülői érzéseket, hogy nem foganhat meg, de megérkezett, és ez felülírt mindent. Ajándék volt, és most is csak gyönyörködni tudunk benne. Viszont annak ellenére, hogy mi azt hisszük, a világ egy szép, békés, jó hely, azt tapasztaljuk, hogy már nem olyan, mint jónéhány évvel ezelőtt, így nem akarjuk többé csodálatunkat kifejezni a social felületeinken úgy, hogy gyermekünk arca is látszik. Ez maradjon a mi, privát megélésünk. Ezzel talán megvédhetjük őt sok veszélytől, amikről talán nem is tudjuk, hogy léteznek. Sok álmatlan éjszaka, beszélgetés eredményezi felelős döntésünket" - árulta el.