Janza Kata 22 évvel fiatalabb párjáról beszélt

Janza Kata Magyar sztárok, akik fiatalabb férfi mellett találták meg a boldogságot
Vágólapra másolva!
Janza Kata úgy érzi, tökéletes a kapcsolatuk, a színésznő szerint kiegészítik egymást.
Vágólapra másolva!

Két házasság és több komoly kapcsolat után talált rá Janza Kata 22 évvel fiatalabb kedvesére. Az együtt töltött négy év során kiderült, hogy nagyon illenek egymáshoz. "Ádám nem akar leszedni a színpadról, megért, és tudja, mikor kell magamra hagyni egy társaságban. Nem akarjuk megváltoztatni egymást. Még számomra is furcsa, hogy egy nálam jóval fiatalabb ember képes elfogadni úgy, ahogy vagyok. De a 22 éve korkülönbség csak papíron létezik!" - mondta a színésznő a hot!-nak.

Forrás: Youtube/TV2 Magyarország

"Az én komolyságom és nyugalmam tökéletesen kiegészíti Kató bohóságát és nyughatatlanságát. Nagyon különböző személyiségek vagyunk, de ami az egyikünkből hiányzik, azt a másikban megtaláljuk" - vette át a szót Pesák Ádám.

Mivel a színészpáros kapcsolata biztos lábakon áll, így házasság és a közös gyermek kérdése is felmerült. "Már van két gyermekem, nem is terveztem többet. Kétszer is elváltam; bebizonyosodott, hogy a papír semmit sem ér. Nekünk az a fontos, hogy boldogságban meg tudjuk élni a hétköznapokat. Soha nem akartunk bizonyítani a külvilágnak" - árulta el Janza Kata.