Élő tévés interjúk, amelyek nem sikerülhettek volna rosszabbul

Vágólapra másolva!
Élő adásban sok minden megeshet a kiszámíthatatlan körülmények miatt: számos durva balesetet láttunk, sztárok is mondtak már kínos dolgokat, óriási blődségeket, de annak sincs mindig jó vége, ha a riporterek az utca emberét – vagy legalábbis nem egy hírességet – kezdenek el faggatni. Volt, akinek a gyerekei tették tönkre a nyilatkozatát, más sírva fakadt a neki szegezett kérdéstől, de akadt olyan fesztiválozó is, aki lehányta a sörversenyről tudósító riportert. Nézze meg videóinkat!
Vágólapra másolva!

Berontottak interjú közben a gyerekei

Az utóbbi évek emlékezetes videója volt Robert Kellyé, aki amerikai külpolitikai szakértőként nyilatkozott a BBC-nek – legalábbis szeretett volna, de a gyerekei nem nagyon hagyták, később az őket kirángató anya pedig négykézláb csukta be az ajtót, azt hitte, úgy nem látja a kamera:

Az eset aztán idén is megismétlődött, pedig ezúttal direkt volt jelen a család, emlékeztetve a nézőket a fenti videóra. A gyerekek azonban hamar megunták, hogy az apjuk a koronavírusról és az otthoni munkavégzésről beszél: a kislány egyfolytában piszkálta Kellyt, a fiú pedig hamar elhagyta a szobát:

Elsírta magát az interjúalany

Persze az utcán, teljesen ismeretlenekkel, véletlenszerűen kiválasztott emberekkel még nehezebb interjút készíteni, erről például a Los Angeles-i KTLA egyik riportere, Courtney Friel is meggyőződhetett 2015-ben. A helyi évnyitóról tudósított, és az előkészítő iskolába került, négyéves Andrew-t sikerült megríkatnia, amikor arról kérdezte, hogy hiányozni fog-e neki a mamája. A videón kicsivel az első perc után következett az interneten hamar elterjedt jelenet: a kisfiú először nemmel válaszolt a kérdésre, majd jobban belegondolt a helyzetébe, és elsírta magát.

Lehányták egy fesztiválon

Szintén a KTLA riportere, Wendy Burch élőben tudósított egy július 4-i ünnepségről, a Hermosa Beach Ironman nevű versenyről, aminek a lényege, hogy egy mérföld futás és egy mérföld evezés után azonnal meg kell inni hat doboz sört. Burch épp arról kérdezgetett egy nőt, hogy miként érzi magát mindezek után – az interjúalany pedig teljesen jól volt, épp csak hátrébb akadt egy férfi, aki kevésbé bírta a söröket:

Beleesett a medencébe

A BBC Breakfast című reggeli műsor egyik riportere, Mike Bushell épp Ausztráliában versenyző brit úszókkal készített volna interjút, stílusosan egy medence partján. A férfi azonban elvétett egy lépcsőt, és beleesett a vízbe, ami azért volt különösen vicces, mert előtte mondta is, hogy óvatosnak kell lennie, nehogy vizes legyen a technika. Nézze meg lassítva is!

Utánozni kezdte a támadó kutyákat

Természetesen különleges képességű emberekkel is találkoznak a riporterek. Az ausztrál A Current Affair stábja egy kutyatámadás után kérdezgetett egy férfit – aki aztán érzékletesen bemutatta, hogy az állatok miként viselkedtek:

Lapozzon, van még pár videó, a következő oldalon folytatjuk!