Új csatornán nézhetik az amerikat focit a magyarok

GettyImageRank2 nfl Horizontal SPORT AMERICAN FOOTBALL
(FILES) In this file photo taken on September 12, 2019 quarterback Cam Newton #1 of the Carolina Panthers looks to pass in the first quarter against the Tampa Bay Buccaneers game at Bank of America Stadium in Charlotte, North Carolina. - Former NFL MVP Cam Newton will attempt to fill the void created by Tom Brady's departure from the New England Patriots after agreeing a one-year deal with the six-time Super Bowl champions, reports said on June 28, 2020. (Photo by STREETER LECKA / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP)
Vágólapra másolva!
Megállapodást kötött a National Football League (NFL) és a Network4. A szerződés eredményeként a jövőben Magyarország legújabb sportcsatornája, az ARENA4 sugározza az NFL mérkőzéseit. Az ősszel induló online platform, az ARENA4+ pedig további kiegészítő szolgáltatásokat kínál majd az NFL rajongóinak.
Vágólapra másolva!

A közelgő NFL-szezon alatt az ARENA4 az alapszakaszból fordulónként öt mérkőzést közvetít élőben, és a rájátszás összes találkozóját, valamint a Super Bowlt is élőben sugározza. Ezen túlmenően a Network4 a szezon folyamán hetente jelentkező stúdióműsort is készít, melyben az NFL aktuális eseményeiről számolnak be.

Forrás: AFP/2019 Getty Images/Streeter Lecka

Az NFL-meccsek népszerűsége gyorsan nő Magyarországon. A Nielsen Közönségmérés adatai szerint az élő mérkőzések nézettsége ma már eléri a négy legnagyobb európai futballbajnokság meccseinek nézettségét. A legutóbbi nagydöntőt, a Super Bowlt például a 18–59 év között férfi célközönség 23%-a követte élőben - írta a DTV News.