Fél napig nem lesz tévéadás sok városban átállás miatt

2020.07.06. 12:10

2020. július 8-án nulla óra és déli 12 óra között teljes vagy részleges leállás, műsorszünet várható a MinDig TV és a MinDig TV Extra ügyfeleinél. Az érintett körzetekben a DVB-T2 technológiára történő átállásra, valamint további frekvenciacserékre kerül sor - közölte a MinDig TV.

A MinDig TV Extra előfizetők az alábbi vételkörzetekben érintettek:

Aggtelek, Borsodnádasd, Bükkaranyos, Cegléd, Bükkzsérc, Debrecen, Domaháza, Eger, Fehérgyarmat, Felsőgagy, Fony, Füzérradvány, Gömörszőlős, Hernádpetri, Hollóháza, Kazincbarcika, Kecskemét, Kékes, Kissikátor, Komádi, Miskolc, Miskolc-Diósgyőr, Miskolctapolca, Nyíregyháza, Ózd, Parasznya, Perőcsény, Sály, Sátoraljaújhely, Siófok, Székesfehérvár, Szilvásvárad, Szolnok, Telkibánya, Tokaj.

Forrás: Image Source via AFP/Hero Creative

A MinDig TV Extra előfizetőnket kérik, üzemeljék be a postán kapott új dekódert, az átállás után már csak az új eszközzel foghatók a MinDig TV Extra szolgáltatás csatornái. Az üzemszünetet követően újra kell hangolni az eszközt.

A MinDig TV nézők az alábbi vételkörzetekben érintettek:

Fehérgyarmat, Kazincbarcika, Nyíregyháza, Perőcsény, Sály, Sátoraljaújhely, Tokaj

Az ingyenes MinDig TV felhasználóknak az üzemszünetet követően szükséessé válhat a dekóderek újrahangolása. Bővebben itt tájékozódhat.

Friss