Karda Bea: Harmadszor is visszatérhet a gyilkos kór

bulvár, Karda Bea megküzdött a rákkal
Vágólapra másolva!
Az énekesnő másodszor győzte le a rákot, mostantól minden napot ajándékként fog fel.
Vágólapra másolva!

Az énekesnő 13 évvel ezelőtt egyszer már megküzdött a betegséggel, azóta tünetmentesen élte a mindennapjait, de fél éve újabb csomót találtak a mellében. "Tünetmentesség ide vagy oda, minden évben elmentem kontrollra, mivel sok esetben visszatérhet ez az alattomos betegség. A rutinvizsgálaton találta az orvosom a csomót a mellemben, ő pedig azonnal kezelést javasolt, miután kiderült, rosszindulatú a daganat" - meséle a Borsnak Karda Bea, aki 15 sugárkezelésen van túl.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

"Hiszek abban, hogy magunkat betegítjük meg. Szerencsére a magánéletem kiváló és a karrierem is jól megy, de nagyon sok mindent vettem magamra a világ gondjából, idegeskedtem, és ez bizony nyomot hagy a testemen. Először halálra rémültem a diagnózistól, azt hittem, már vége. De szerencsére nincs áttét, és a sugárkezelés hatékonynak bizonyult. (...) Ha másodjára visszajött a gyilkos kór, nincs biztosíték arra, hogy harmadszor ne térne vissza.

és az éneklés mellett szeretnék segíteni a sorstársaimnak, előadásokat tartani országszerte a témában, mert emberi életeket menthetek meg, ha mások tanulnak a történetemből - tette hozzá.