Kirúgták a klubból a színésznőt és férjét

Lori Loughlin back in court for college admission scandal Horizontal
Actress Lori Loughlin and husband Mossimo Giannulli exit the Boston Federal Court house after a pre-trial hearing with Magistrate Judge Kelley at the John Joseph Moakley US Courthouse in Boston on August 27, 2019. - Loughlin and Giannulli are charged with conspiracy to commit mail and wire fraud and conspiracy to commit money laundering in the college admissions scandal. (Photo by Joseph Prezioso / AFP)
Vágólapra másolva!
Egy exkluzív klubból is kirúgták a vesztegetés miatt börtönre váró Lori Loughlint és a férjét.
Vágólapra másolva!

Lori Loughlin és divattervező férje, Mossimo Giannulli nem igazán számíthatnak a közösség támogatására, miután belekeveredtek az amerikai elit egyetemek körüli felvételi botrányba.

A People magazin arról ír, hogy a Bír-lak színésznője a férjével együtt lemondott a tagságáról a Bel Air Country Clubban, de nagyon feldúltak emiatt: úgy érezték, nem volt más választásuk, miután a vezetőség egyhangúlag megszavazta a tagságuk felfüggesztését.

Lori Loughlin a bíróságra menet, a férje, Mossimo Giannulli kezét fogva Forrás: AFP/Joseph Prezioso

"Sok barátot vesztettek, mióta kirobbant az ügy. Az emberek elítélik, amit tettek" – mondta a People-nek nyilatkozó forrás, hozzátéve, hogy a házaspár nagyon kötődött egyébként a country clubhoz, a házuk is a klubhoz tartozó golfpályára néz.

Mint arról többször is írtunk korábban, a házaspár 500 ezer dollár kenőpénzt fizetett azért, hogy a lányuk bejusson egy elit egyetemre. Több szülővel együtt kapcsolták le őket, a botrányban a Született feleségek-ből ismert Felicity Huffman is érintett volt: ő 14 nap börtönt kapott, Loughlin két hónapra számíthat.