Feltörték Bódi Csabi autóját, többmilliós a kár

Bódi Csaba
Vágólapra másolva!
Egy ismeretlenekből álló banda betörte Bódi Csabi autójának ablakát, és értékes tárgyakat, valamint készpénzt lopott el belőle.
Vágólapra másolva!

Többek közt egymillió-kétszázezer forintot és egy órát vittek el az autóból, de a veszteség nem is elsősorban anyagi, inkább érzelmi a család számára. "Hosszú évek óta lakunk itt, még soha nem történt ilyesmi.Előfordult, hogy lehúzva felejtettem az ablakot, benne volt a kocsimban a napszemüvegem, és senki sem nyúlt hozzá. Ez egy jó környék, ahol majdnem minden ház be van kamerázva, ahogy a mienk is egyébként" - mondta a Borsnak Bódi Margó.

Forrás: Peller Mariann

Amikor Bódi Csabi észrevette, hogy betörték a kocsija ablakát, azonnal értesítette a biztonsági szolgálat embereit, akik perceken belül elküldték neki a kamerák által rögzített képeket. Ezeken tisztán látszik, kik voltak a helyszínen, Bódi Margó a hivatalos Facebook-oldalára ki is tette a fotókat, hátha felismeri valaki az elkövetőket.

"Arra kértek minket a rendőrök, hogy ne írjuk le, pontosan mi tűnt el, és pontos összeget se mondjunk, hogy ne akadályozzuk ezzel a hatóság munkáját. Leadtuk a kamerafelvételeket a rendőröknek, majd ők intézik a további teendőket" - tette hozzá. "Nagyon rossz érzés, hogy megrongálták a tulajdonunkat, hogy beleültek a kocsinkba, hogy hozzányúltak azokhoz a dolgokhoz, amelyek a miénk. Fel vagyunk dúlva. Remélem, minél hamarabb kézre kerülnek, akik ezt tették. Ha bárkinek információja van róluk, kérem, jelentkezzen, szívesen belenéznénk a szemükbe" - mondta.