A képernyőn jóban voltak, a valóságban utálták egymást

X-Akták The X-Files (1993) David Duchovny, Gillian Anderson
1993-ban kapott egy vendégszerepet a Class Of '96-ben, ez után már jött is az X-akták
Vágólapra másolva!
Egy jó színész sok mindent képes eljátszani, a valódival ellentétes érzelmeit is át tudja vinni a vászonra vagy a képernyőre. Gondolta volna, hogy az X-akták két színésze a valóságban minden apróságon összeveszett? Vagy hogy az 1996-os Rómeó és Júlia szerelmespárja mennyit vitázott a forgatáson? És azt tudta, hogy Bill Murray-t miért cserélték le a Charlie angyalai második részére? Az egyik kolléganője miatt.
Vágólapra másolva!

Leonardo DiCaprio és Claire Danes

Forrás: AFP/Photo 12

A romantikus Rómeó és Júlia szerelmesei a valóságban korántsem alkottak jó párt, az őket 1996-ban alakító színészek ugyanis ki nem állhatták egymást – egyszerűen azért, mert teljesen eltérő személyiségek voltak. Danesnek hamar elege lett abból, hogy DiCaprio állandóan hülyéskedett a forgatáson, különféle átveréseket eszelt ki a stábtagok megviccelésére, a színész pedig emiatt túl merevnek és zárkózottnak érezte kolléganőjét.

David Duchovny és Gillian Anderson

Forrás: AFP

Az X-akták férfi főszereplője, David Duchovny 2008-ban a Metrónak mesélt arról, hogy mennyire nehezen viselte a forgatáson a Scullyt játszó kolléganőjét. „Semmiségeken vitatkoztunk, alig bírtuk elviselni egymás látványát" – mondta a színész, hozzátéve, hogy Andersonnal személyesen nem volt semmi baja, és mostanra nem is maradt semmi az utálatból: egyszerűen egészségtelenül sok időt töltöttek együtt annak idején.

Teri Hatcher és a Született feleségek többi színésznője

Forrás: ABC

„Eva, Marcia, Felicity és Vanessa" – állt aláírásként azon a kísérő kártyán, amit a Született feleségek színésznői mellékeltek a stábnak adott búcsúajándékhoz. Feltűnő, hogy kimaradt Teri Hatcher (Susan) neve, amit a kolléganői szándékosan rendeztek így, mert nem kedvelték a nehéz természetű színésznőt: szerintük Hatcher szerelmes volt saját magába, ráadásul rosszindulatúan is viselkedett.

Julia Roberts és Nick Nolte

Forrás: AFP/Photo 12

A két színész 1994-ben, A zűr bajjal jár című romantikus filmben dolgozott együtt, de már a bemutató előtt lehetett hallani arról, hogy megutálták egymást a forgatás alatt – sok párbeszédnél, amikor csak az egyikük látszott, inkább egy beugróval játszottak, mint a kollégájukkal. Ráadásul a kampány során folyamatosan negatívan nyilatkoztak egymásról, ami a film sikerét is alááshatta.

Lapozzon, tudunk még pár civakodó párosról filmek és sorozatok forgatásáról!