23 év után válik a kultsorozat színésze

Red Carpet Premiere Screening For Season Two Of Multi-Golden Globe And Emmy Award-Winning Amazon Original Series "Transparent" GettyImageRank1 Series People VERTICAL Looking At Camera THREE QUARTER LENGTH SMILING USA SEASON California City Of Los Angeles
LOS ANGELES, CA - NOVEMBER 09: Actor Andre Royo attends the Red Carpet Premiere Screening For Season Two Of Multi-Golden Globe And Emmy Award-Winning Amazon Original Series "Transparent" on November 9, 2015 in Los Angeles, California. Charley Gallay/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Válik a Drót-ban Bubblesként látott Andre Royo, a felesége már tavaly beadta a keresetet.
Vágólapra másolva!

Mint kiderült, Andre Royo és a felesége, Jane Choi épp válófélben vannak, a TMZ ugyanis most jutott hozzá egy dokumentumhoz, amit a nő tavaly decemberben nyújtott be a bírósághoz.

Andre Royo Forrás: AFP/2015 Getty Images/Charley Gallay

A válókeresetben Choi összeegyeztethetetlen különbségekre hivatkozott, a házastársi támogatásra azonban nem tart igényt a férje részéről. Egy lányuk van, de ő is már nagykorú, így az elhelyezéséről sem lehet vita.

Bubblesként a Drótban Forrás: HBO

A pár 1997-ben házasodott össze, Royót pedig öt évvel később már a Drót-ban láthattuk, ahol aztán több mint 50 epizódban játszotta Bubblest – egyszer még "az utca Oscar-díját" is megkapta, ahogy mesélte.