Titokzatos fotóval üzent a tévés producer

AHS, horror
Vágólapra másolva!
Az Amerikai Horror Story újabb – tizedik – évadjának forgatását ugyan még nem kezdték el, de valami készül.
Vágólapra másolva!

Az elmúlt évtized egyik legmeghatározóbb horrorsorozata volt a tévében az Amerikai Horror Story, és úgy volt, hogy idén márciusban már forgatják a 10. évadot. Ezt ugyan még nem kezdték el, természetesen a járvány miatt, de az alábbi fotó alapján úgy tűnik, valami készül. A sorozatban volt már szellem, gyilkos bohóc, vérengző vámpír, boszorkány, darabolós őrült, pszichopata tömeggyilkos, szadista apáca, félbolond, náci orvos, katakomba, elmegyógyintézet, gnómokkal teli szörnycirkusz, kísértetetek látogatta ház, szinte minden, de nézzük inkább Ryan Murphy showrunner újabb, rejtélyes képét:

Eszerint a 10. évad, amelynek premierje 2021-re csúszik, tengerparton játszódik majd. A rajongók lelkesen tippelnek, van, aki szerint a vízben él egy hatalmas szörny, attól kell majd rettegni, van, aki sellőket, cápákat vizionál a sorozatba. Elképzelhető, hogy cunami, hurrikán is lesz a sztoriban, de könnyen lehet, hogy egy börtönsziget adja majd a hátteret, persze megfelelő mennyiségű borzalommal.

A sorozat színvonala változó, néha kifejezetten merész, szellemes, kreatív megoldásokat látunk, néha pedig rettentő kiszámítható, amint adagolja az unásig ismert horrorkliséket. A sorozat kilencedik évadja részben a Péntek 13 filmek karikatúrája is volt, de kedvező kritikákat is kapott.