Nicole Kidman Vastag Csabán keresztül üzent Magyarországnak

Vastag Csaba
Vágólapra másolva!
Műsorát, a világsztárokkal készülő Hello Hollywoodot a Media Vivantisnál történt átszervezés nem érintette, a médiavállalat számít rá, de még alakul az őszi műsorrend. Hálás azért, mert a csatorna forgatott a különleges, buszos koncertjein, a karantén alatt pedig újabb dalokon dolgozott. Újszülött unokaöccsét csak az ablakon át láthatta, szüleit pedig távolabbról, mert betart minden biztonsági intézkedést.
Vágólapra másolva!

Mennyiben érinti a Hello Hollywoodot a Media Vivantisnál történt átszervezés?

A Hello Hollywoodot az átszervezés nem érintette, a mi műsorunk megy tovább, a már megszokott időpontban, kéthetente vasárnap. A koronavírus-járvány ugyan megnehezítette a munkánkat, de a modern technika segítségével, ha lehet így fogalmazni, még a korábbinál is exkluzívabb tartalmakkal várjuk a nézőket. A világsztárok, akikkel az interjúk készülnek, más lehetőségek híján, az otthonaikból jelentkeznek. Számunkra is meglepő volt, hogy milyen tartalmas és érdekes beszélgetések születnek az internet segítségével. Nicole Kidman például a háza egyik kis eldugott szegletéből, egy visszafogott ingben jelentkezett. Sőt,

Szóval, azt gondolom, hogy olyan új, friss tartalmakkal jelentkezünk, amelyek a karantén nélkül nem biztos, hogy létrejöttek volna.

A Hello Hollywood a Life TV fontos műsora instagram.com/csabavastag

Jobban megnyílnak így, mint steril közegben?

Sokkal emberközelibb, közvetlenebb lesz a beszélgetés, ha mindenkivel a saját nappalijában, hálószobájában beszélgetünk, online módon. Normál esetben az interjúk helyszínén nagyon profi minden, a smink, a haj, a LED-es háttér, a technika, most viszont csak mi vagyunk jelen, csak nekünk adnak interjút. Mindig kiderül, hogy igazi, őszinte emberekről van szó, akik hozzánk hasonlóan féltik a családjukat.

Vin Diesellel még személyesen, de Sharon Stone például otthonról, melegítőben adott interjút. Patrick Wachsberger pedig, aki többek között a Mrs. és Ms. Smith című film producere, elárulta, hogy nemsokára hosszabb időre hazánkba költözik, ugyanis mindamellett, hogy nagyon szereti Magyarországot, nálunk fogja forgatni az Erzsébet királynő életéről szóló Sissi című sorozatát.

Idei fotó Hollywoodból, Chaplinnel instagram.com/csabavastag

Úgy hallottam, hogy számítanak Önre más műsorban is. Mit lehet tudni erről?

Egyelőre korai lenne erről beszélni. Vannak tervek, ötletek, de még nagyon az elején tartunk. Az az elvem, hogy „a hídon akkor kell átmenni, ha odaértünk". Egy biztos,

hogy műsort készíthetünk, hogy segítik és támogatják a munkánkat. Amikor elindult a karanténkoncertünk, jöttek velünk, forgattak, minden helyszínen, klipet vágtak a dalokból, és több anyag is készült. Így aztán az egész ország láthatta, a közösségi médiában, vagy éppen a televízióban, hogy az idős otthonok lakói, a lakótelepeken élők, az ápolók mennyire meghatódtak és örültek a hetek óta tartó bezártság után az utcai koncerteknek. Hiszem, hogy a zene gyógyít, összeköt, és nem ismer határokat. Hidat képez ember és ember között a világ minden szegletében.

A hazai zenészek közül elsőként mozdultak ki, ez az ötlet honnan jött?

Az elmúlt években nagyon sok szeretetet kaptunk az emberektől, amit mi most így tudtunk visszaadni, meghálálni. Összefogtunk a zenekarral, meg sok jó szándékú emberrel és egy olyan támogatóval, aki ezt az ügyet ugyancsak magáénak érezte. Hiszen kellett a segítség. Adtak nekünk buszt, hangosítást, és így indulhatott a szokatlan és különleges miniturné. Azért esett egy buszra a választás, amikor a koncertek platformjának megtalálásáról volt szó, mert fontos volt, hogy a közönség és mi is meg tudjuk tartani a megfelelő távolságot.

aztán mentünk tovább. Így nem volt lehetőség arra, hogy tömeg verődjön össze és esetleg valaki akaratán kívül megszegje a szabályokat. Az erkélyekről, ablakokból, kapuk előtt, vagy az utcán állva hallgatott minket a közönség.

A hollywoodi szálláson instagram.com/csabavastag

Mikor jött haza az Egyesül Államokból?

Az Oscar-gálán még részt vettem. Amikor hazajöttem, pár napra önkéntes karanténba vonultam, majd kisvártatva az egész ország is bezárt.

Mivel foglalkozott a karantén idején?

Mindenki számára ismeretlen volt ez a helyzet, amelyhez kénytelenek voltunk alkalmazkodni. Jó volt ez az időszak arra, hogy az ember önmagába nézzen, elgondolkodjon az életéről, több időt töltsön a szeretteivel, a családjával és bepótolja az évek alatt elmaradt teendőit. Sokan barkácsoltak, felújították a lakást, és én nagyon csodálkoznék, ha nem lenne tele az ország szépen rendbe hozott, kifestett házakkal, lakásokkal. Nekem például

Nem egyszerű ugyanis ide-oda küldözgetni a különféle hangsávokat, külön megbeszélni minden egyes lépést, részletet. Vagyis, egy percig sem unatkoztam itthon sem. Tudtam tervezni, gondolkodni, fejlődni. Születtek új dalok, elkezdtem írni a könyvem, és néha jólesett elcsendesedni.

Ilyen koncertje augusztus közepéig nem lesz instagram.com/csabavastag

A szüleit látta már?

A szüleim otthon voltak Veszprémben, szigorúan betartva a korlátozásokat. Balázs öcséméknek pedig megszületett a kisfia, akit csak jóval később, az ablakukon keresztül tudtunk "meglátogatni". Anyukámékat igyekeztem ellátni a megfelelő vitaminokkal, melyeket lefújtam fertőtlenítővel, letettem a kapuba, és öt méterről néztem, ahogy átveszik őket.

tudatában vannak egyéni felelősségüknek, hiszen ezzel a többséget is védik. Bár tudomásom szerint a koronavírus-fertőzés tekintetében nem voltak rosszak "a számok", és a vírus leküzdése terén az élvonalba tartozunk, egy jó ideig nem fogok még puszit adni a szüleimnek. Követem azt, amit a szakemberek mondanak: az otthonmaradás, az idősek vásárlási sávja is logikus döntésnek tűnik, mert be kell tartani mindent a többség érdekében.